Kleuterschool Zunnekuuksken

Kuimgaarden 1 in Diepenheim, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Zunnekuuksken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool Zunnekuuksken foto

Op Kleuterschool Zunnekuuksken vind je 4 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het eerste jaar zat ik op de kleuterschool die toen gehuisvestigd was in het "Volksheil".

Het eerste jaar zat ik op de kleuterschool die toen gehuisvestigd was in het "Volksheil". Toen werd het nieuwe school gebouwd aan de Kuimgaarden, die momenteel in gebruik is door een galerie.

Kleuterschool Zunnekuuksken, 1966

Juffrouw thomasson ging trouwen, dat was een belevenis.

Juffrouw thomasson ging trouwen, dat was een belevenis. Later kreeg ze ook nog een baby.

Kleuterschool Zunnekuuksken, 1963

met mijn klas hebben we maar ongeveer 5 maand op de kleuterschool gezeten, het oude gebouw was vol en de "nieuwe" was nog niet klaar.

met mijn klas hebben we maar ongeveer 5 maand op de kleuterschool gezeten, het oude gebouw was vol en de "nieuwe" was nog niet klaar. het was wel een klas met verschillende leeftijden, zo te zien op de foto. want ik ken lang niet iedereen. ik vergeet nooit meer dat ik een keer opgesloten zat in school en dat de moeders nog buiten stonden. en op 5 mei gingen in een optocht door Diepenheim, waarbij je mocht verkleden en daarna werd er een wedstrijd stoepteken gehouden. Juf v.d. Wilk ,Erik Wolferink, Hans Rensink,Han Kassenbarg, Casper Alink, Errie Hofhuis, Tineke Scholten, Conny Morsink, Ingrid Zweferink, Annette Bouwmeester, Yvonne Lammers, Willy Mombarg,Gitte Meier, Hanneke van Ulzen, Wilma Hennink.....

Kleuterschool Zunnekuuksken, 1966

?