? Kleuterschool Twijzelerheide

w.s. Wilgenweg in Twijzelerheide, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ? Kleuterschool Twijzelerheide, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 29

Op ? Kleuterschool Twijzelerheide vind je 3 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 13

Mijn hotmail adres begint met ...

Mijn hotmail adres begint met Frederika1000 etc Juf van Seggeren, die ik steevast: Juf "Zeggerjeniet" noemde (ik dacht dus echt dat zij ZO heette). Die leuke speelgoedkarretjes en plastic oranje schepjes voor in de zandbak, waar ik ook wel es perongeluk een lel van gekregen. Veel uit de klas ken/herinner ik me nog wel.

2004, Frederika

Ik heb nog de trouwdag van juf...

Ik heb nog de trouwdag van juffrouw van Zeggeren meegemaakt. Dat heeft toen veel indruk op mij gemaakt. Ik ken nog steeds het liedje dat we zongen voor haar en ome Sjoerd.

2004, Deleted

Ik weet niet precies hoelang i...

Ik weet niet precies hoelang ik hier op school gezeten heb. Weet nog wel dat ik in het middelste lokaal zat volgens mij. Je kreeg dan eerst een rondje met de stoelen en daarachter stond dan keukentje.. Verder op het plein altijd paardje spelen, met zo'n kar en zo'n tuigje.. Verder weet ik niks, alles heel vaag..

2004, Egberdina
?