kleuterschool Telgenhof

Nijkampenweg in Emmen, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool Telgenhof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 91

Op kleuterschool Telgenhof vind je 13 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 72

Ik vond 't Telgenhof een leuke...

Ik vond 't Telgenhof een leuke kleuterschool, ik kan me het gebouw nog helemaal voor de geest halen. Het had twee lokalen en een speellokaal. Ik zat in de klas van Juf Geugies en kan mij nog goed herinneren dat Juf Trip zingend de klas binnen kwam met:"Koffie, koffie, lekker bakkie koffie." van Rita Corita. Hier leerde ik Marjan v/d Molen kennen waar ik jaren vriendin mee ben geweest, helaas nu wat uit het oog verloren.

2003, Deleted

ik weet nog dat juf Trip ging ...

ik weet nog dat juf Trip ging trouwen met Daan Fransen en dat we allemaal mee mochten naar het gemeentehuis, dit was een geweldige ervaring voor ons. verder herinner me juf Geugies nog (volgens mij was dat de directrice.

2003, Deleted

Juf Paas was een lieve juf. ik...

Juf Paas was een lieve juf. ik woonde naast de Telgenhof, hij staat er helaas niet meer, mijn ouders wonen nogsteeds naast de "school" zat in de klas bij o.a. janny Yntema,Anja Grummel, Ditma Tip, Arnold Jagt, Ellen Haan, Tijnie van de Weide, Annet van Klinken, Carla Scheepstra, Marion Springer, Ciny Zwiers

2003, Deleted
?