Kleuterschool 't Waterhoentje

Harry Koningsbergerstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

242 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool 't Waterhoentje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool 't Waterhoentje foto

Op Kleuterschool 't Waterhoentje vind je 57 klassenfoto’s en 242 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dit was toen een kleuterschool 't Waterhoentje.

Dit was toen een kleuterschool 't Waterhoentje. Daarna basis school Bos en Lommer aan de Harry Koningsbergerstraat. Ik heb de kleuterschool als eerste op deze site gezet en vind het leuk dat er al zoveel mensen zich hebben aangemeld! Laatst met mijn broer nog even een nostalgische wandeling gemaakt langs de Burgemeester de Fockschool en het Water Hoentje. Het Waterhoentje is nu een islamitische basisschool. Destijds grote zandbak, kapstokjes met dieren. Zat op de 2e verdieping links. In de klas een ijzeren bak met zand (en water) die je volgens mij nu beneden ziet staan, papiermache, spelletjes. Buiten de speelplaats met zandbak en afgesloten ruimte met fietsen e.d. Handwerken in een aparte zaal (zagen etc.), volgens mij ook Palm Pasen met een optocht met de bekende broodjes op de versierde stokken geprikt. Op de Vlugtlaan inderdaad de oversteekplaats met de zwart wit gestreepte palen met oranje knipperbollen. Het zilveren lepeltje met het waterhoentje heb ik nog. Heb jammer genoeg geen foto's van onze klas of de voorstellingen. Wie wel? Mail mij maar. Ik sta ook op LinkedIn. Vraag mij maar om te connecten, vind ik altijd leuk!

Kleuterschool 't Waterhoentje, 1961

leuke school bij mevr.

leuke school bij mevr. Wesstra in de klas gezeten. Leuke tijd.

Kleuterschool 't Waterhoentje, 1965

Hand in hand met Ansje Reynolds, in de klas van juffrouw Buke(?) Toen was het nog een kleuterschool.

Hand in hand met Ansje Reynolds, in de klas van juffrouw Buke(?) Toen was het nog een kleuterschool.

Kleuterschool 't Waterhoentje, 1959

?