kleuterschool 't Broekhofke

Bilderdijkstraat in Aalten, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool 't Broekhofke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 27

Op kleuterschool 't Broekhofke vind je 4 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

(Als ik me goed herinner) het ...

(Als ik me goed herinner) het eerste jaar juf Jantine, het tweede jaar juf Dinie. Ik weet nog dat juf Jantine ging trouwen en alle kinderen waren uitgenodigd.

2004, Martine

Altijd spelen in de pauzes met...

Altijd spelen in de pauzes met van die metalen autootjes. En dat ik nu nog steeds te horen krijg dat ik iedereen beet met wie ik ruzie had (dat doe ik trouwens nog steeds, ha ha!!!)

2004, Deleted

Met Juf Ria Westerveld ! En ju...

Met Juf Ria Westerveld ! En juf Anneke Hofman die ik erg streng vond ! Ik kletste dan ook altijd en praatte altijd voor mijn beurt. Wist ook altijd te vertellen wat de datum en dag was ! Verder speelde ik altijd met Kirsten Scholl en Melanie Tolkamp. Het liefst maakte ik moeilijke puzzels of in de poppenhoek. En was in stilte verliefd op Peter Ploos van Amstel. Ik heb het er reuze naar mijn zin gehad !

2004, Anneke
?