Kleuterschool 't Beukenootje

Vissenberg 1 in Sprundel, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool 't Beukenootje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 14

Op Kleuterschool 't Beukenootje vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Ik heb hier een hele leuke kleuterschooltijd gehad.

Ik heb hier een hele leuke kleuterschooltijd gehad. Ik herinner me vooral dat we erg veel buiten speelden. Er was een groot schoolplein bij, met 2 grote zandbakken. Hier deden we ook veel spelletjes zoals spijkerpoepen en zakdoekje leggen. Ook binnen heb ik veel gespeeld. Het was altijd vechten om wie in de poppenhoek mocht. Hahaha. Er waren 2 lokalen, in 1 van die lokalen zat mijn klas, en de juffrouw was juffrouw Jacqeline. Er was ook een gymzaaltje aan. Ik was nogal stijf als kleuter en m'n moeder kreeg dan ook het advies wat meer oefeningen met me te doen. Hahahaha.. M'n moeder was meteen beledigd en boos. Hahahaha.. Ook had ik op deze school m'n eerste vriendje, Richard. Heel schattig! We hebben de hele kleuterschooltijd "verkering" gehad.

Kleuterschool 't Beukenootje, 1981

Raar maar waar maar de beukenootjes zelf en de mooie buiten speelplaats met echte diervormen als een krokodil.

Raar maar waar maar de beukenootjes zelf en de mooie buiten speelplaats met echte diervormen als een krokodil....en een tegekke juf!

Kleuterschool 't Beukenootje, 1973

Mijn juffrouw was Jennie en was heel leuk.

Mijn juffrouw was Jennie en was heel leuk.

Kleuterschool 't Beukenootje, 1972

?