Kleuterschool Spoorstraat

Spoorstraat in Delden, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Spoorstraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 11

Op Kleuterschool Spoorstraat vind je 2 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

Gezellig schooltje . Juffrouw ...

Gezellig schooltje . Juffrouw Bennink is terug te vinden op één van m`n foto`s .

2006, Jan

Veel weet ik er niet meer van....

Veel weet ik er niet meer van. Er waren prachtige glimmende houten knoppen aan de deur naar de speelplaats. die met rechtop staande oude spoorbielzen was afscheiden van het spoor. De wc stonk vreselijk. Als je moest plassen mocht dat vaak niet. Een jongen voor mij kon het niet meer houden, plaste in zijn broek en moest voor straf in de grote kast met de glazen deur. Echt gebeurd of was het een droom?

2009, hans

Zat bij juffrouw Benning, nie...

Zat bij juffrouw Benning, niet erg leuk, alleen maar matjes vlechten en prikken en kleuren. Later werd ze vervangen door Mej. Pelle. heel aardige juffrouw.Toen kwamen er ook andere speeltjes. Een kar met grote blokken waar je een auto van kon bouwen en alles om een winkeltje te spelen. In de kersen tijd kregen we kersen en 1 dag per jaar gingen we op schoolreisje met de bus v.a. het marktplijn naar Deldenerbroek, bij Het Schaafje op de zandverstuiving.

2013, Albert
?