Kleuterschool Rhienderen

Zutphensestraat in Brummen, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Rhienderen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 22

Op Kleuterschool Rhienderen vind je 3 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

Ik herinner me weinig van deze periode.

Ik herinner me weinig van deze periode.De naam van de juf weet ik niet meer. Ik heb wel een groepsfoto, gemaakt tijdens het sinterklaasfeest 1961. Er stond buiten achter de school een houten klimrek. Geeke Wiegman ging gelijk met mij naar de kleuterschool. Ik ben daarna naar de Wilhelminaschool gegaan. De meeste kinderen gingen naar de Dekkerschool.

2004, Dini

Ik kan me van de kleuterschool niet zoveel herinneren.

Ik kan me van de kleuterschool niet zoveel herinneren. Wel het schooluitje naar de speeltuin in Rhienderen, we gingen op een platte wagen en iedereen was verkleed.

2005, Deleted

Het trouwen van Juf Jansen staat me nog voor de geest.

Het trouwen van Juf Jansen staat me nog voor de geest. Ik kan me herinneren dat er een artikeltje (+ foto) over in de krant heeft gestaan. Het knuffelen met juf Klomp, waarvan ik tot mijn spijt heb gehoord dat die onlangs is overleden. Zij kon hele mooie tekeningen maken, zo ook die in mijn 'poezie-album'. O ja, op een dag heb ik de bruidssluier van mijn moeder en Marcel Hendriksen de hoge hoed van zijn vaders trouwen mee naar school genomen en waren we dus "getrouwd"! :-)

2005, Deleted
?