Kleuterschool Prinses Margriet

Vondellaan 28 in Capelle aan den IJssel, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Prinses Margriet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool Prinses Margriet foto

Op Kleuterschool Prinses Margriet vind je 10 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

schilderen, dat mocht ik altijd.

schilderen, dat mocht ik altijd. school stons destijds nog onder de dijk bij feenstra beton. fijne tijd gehad. misschien nog iemand uit mijn tijd hier tegenkomen zou leuk zijn.

Kleuterschool Prinses Margriet, 1959

De houten " keet" aan de dijk rook altijd wat muffig en de schoolmelk was verschrikkelijk, maar leuk was het wel !.

De houten " keet" aan de dijk rook altijd wat muffig en de schoolmelk was verschrikkelijk, maar leuk was het wel !

Kleuterschool Prinses Margriet, 1960

als dit de kleuterschool was achter het Anker, vlakbij het winkelcentrum en bij garagebedrijf Goudriaan onder aan de stoep bij Feenstra, dan was ik daar 5 of 6 jaar na mijn geboorte 1954.

als dit de kleuterschool was achter het Anker, vlakbij het winkelcentrum en bij garagebedrijf Goudriaan onder aan de stoep bij Feenstra, dan was ik daar 5 of 6 jaar na mijn geboorte 1954. kees.kromme ad w en a en n en a en d en o en o . n l (en aan elkaar geschreven, want dit is een truuk om censuur te voorkomen(;-) fotos toegevoegd. Ik herinner me dat ik snoepte van de glazen potjes met witte lijm, gluton? voor zover ik weet werd ik er niet high van(:-)

Kleuterschool Prinses Margriet, 1959

?