kleuterschool pippeloentje

Aelder Hooghe? in Aalden, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool pippeloentje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 43

Op kleuterschool pippeloentje vind je 4 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

juf Geja was mijn favoriete le...

juf Geja was mijn favoriete lerares en vond het heel erg dat ze weg ging

2003, wendy

we mochten altijd lekker buite...

we mochten altijd lekker buiten spelen, ik was een beetje verliefd op gertjan heidemans uit wezup, ik vond hem heel erg lief, heb nog en foto waar we samen op staan, te zingen bij de kerstboom!

2004, Deleted

Juf Geja, die in de brinkmaten...

Juf Geja, die in de brinkmaten woonde, ze ging verhuizen naar Noorwegen (Stavanger). Als afscheidkado gaf ze een foto van een eland en de daarbij behorende keutels. De foto is wel bewaard gebleven, maar die keutels... Verder vergeet ik niet dat er opeens tijdens Sinterklaas een hele bekende zwarte piet was, met de schoenen van mijn zus aan; ik heb toen een ballet uitvoering gegeven samen met Rianne Wiebing. En ik had gewoon niets door! Ook de speeltijd bij pippeloentje was heerlijk, bij de sauna tussen de gaten van de muur doorgluren.. of erover heen proberen te kijken.. Ik weet dat we een keer meester van Brummelen naakt hebben gezien toen.. daarna hebben we nooit meer door die gaten gekeken!!

2004, Paula
?