Kleuterschool 'Ollekebolleke'

Allee in Emmen, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool 'Ollekebolleke', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 14

Op Kleuterschool 'Ollekebolleke' vind je 2 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 17

Leuke kleuterschool, juf Jeuring ging trouwen.

Leuke kleuterschool, juf Jeuring ging trouwen.Ai-wil, Greetje (groentezaak)Janneke Brust en Richard waren mijn vriendjes. Ben benieuwd hoe het met jullie gaat?

2003, Carin

Weet niet meer precies hoe lang ik op deze school heb gezeten, want later kwam deze school in bij 'o.

Weet niet meer precies hoe lang ik op deze school heb gezeten, want later kwam deze school in bij 'o.b.s Meester Vegter.' Heb er nog wel een tijdje opgezeten.

2003, Suzan

Ik was stapelverliefd op Han (ik weet zijn achternaam niet meer) en het was geheel wederzijds.

Ik was stapelverliefd op Han (ik weet zijn achternaam niet meer) en het was geheel wederzijds. We hadden woeste plannen om elke dag appeltaart te gaan eten en laat naar bed te gaan als we getrouwd waren. Verder was er 1 heel lieve juf, juffrouw Put. Kan me nog wat kinderen herinneren met wie ik later naar school 1 ben gegaan, Nico, Pieter-Jan, Marion, Jannie, en nog veeel meer om op te noemen. ik heb hier helaas geen klassefoto om te scannen. heel goede tijd op die school gehad in elk geval. Lekker groot speelplein met van die grote skelters.

2003, Deleted
?