Ontdek PLUS

kleuterschool miriam

wilhelminastraat in Tubbergen, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool miriam, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kleuterschool miriam foto

Op kleuterschool miriam vind je 9 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

dit was een leuk schooltje.

dit was een leuk schooltje. Zr. Annella kent iedereen wel. En juffrouw Mollink. ik herinner mij de kleine wc's en de geur van die potjes lijm. Ook kreeg een nichtje van mij een kraaltje niet meer uit haar neus en zr. Annella haalde die eruit met behulp van een haaknaald. En..ik brak mijn pols aan het klimrek door André kleine schaars. Maar het is allemaal weer goed gekomen, hoor. Als ik bij het vivootje (oranjestraat) de hoek om was zag ik mijn moeder niet meer en kwam weer terugrennen. Nee afscheid nemen is nooit mijn sterkste punt geweest.

kleuterschool miriam, 1964

hiriner me niet echt veel meer van die tijd wel de kinderen van kreuwel daar trok ik veel mee op in die tijd en patrick wissink mooie tijd maar lang geleden.

hiriner me niet echt veel meer van die tijd wel de kinderen van kreuwel daar trok ik veel mee op in die tijd en patrick wissink mooie tijd maar lang geleden

kleuterschool miriam, 1971

zr.

zr. Anella is bij iedereen bekend. Verder zat wilma boers bij ons in de klas.

kleuterschool miriam, 1968