kleuterschool Kleine Beer

? in Hoogezand, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool Kleine Beer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 49

Op kleuterschool Kleine Beer vind je 8 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 41

We gingen met "schoolreisje"naar het Gorecht park, picknikken.

We gingen met "schoolreisje"naar het Gorecht park, picknikken. Maar we waren net uitgepakt met alle kleuters en toen kwam er een ongelovelijke onweersbui aan. De ouders en juffen hebben ons toen heel snel in de auto gedaan en we hebben in school gepicknikt. Ook kan ik mij herinneren dat we in de rij stonden de bel was gegaan, en dat ik voor het eerst een parraplu bij mij had, die hield ik nogal oonhandig vast zodat mijn punt v.d.plu in iemand zijn neus kwam, dit meisje had de neusvleugel uitgescheurd en juf was toen heel boos op mij. Verder kan ik mij herinneren dat Eric Meijer en Angelo Indri bij mij in de klas zaten op de kleuterschool.

2003, Deleted

Late leerling dus drie jaar gedaan.

Late leerling dus drie jaar gedaan. Alle drie de jaren juf joke van dijken gehad.Huifkar tocht in het goorecht park.Buiten eten.In de schommelbak en steltelopen.

2003, Natascha

Juf van Dijken en de Ome Joop´s disco show!.

Juf van Dijken en de Ome Joop´s disco show!

2003, Raymond
?