kleuterschool 'Kabouter Peperbol'

Koppelweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool 'Kabouter Peperbol', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 23

Op kleuterschool 'Kabouter Peperbol' vind je 2 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 23

Pfff...het wordt steeds moeili...

Pfff...het wordt steeds moeilijker om de herinneringen naar boven te halen. Maar toch weet ik nog wel een paar dingen van de kleuterschool. Een leuk klein gebouwtje aan de Koppelweg met 3 klaslokalen en een gymlokaal. 1 Katholiek klasje, 1 Christelijk klasje en 1 Openbaar klasje. Ik zat volgens mij in het Christelijke klasje bij juf Bonevaas. Ik herinner me ook nog juffrouw Ellen uit de "openbare" klas aan de overkant van de gang. Die kan ik me nog goed herinneren omdat mijn dochter een paar jaar geleden bij haar in de klas heeft gezeten op de Zevensprong, waar zij al een aantal jaren les geeft. Anita van de Klundert zat bij mij in de klas, Helene Krijgsman, ene Frits (met mooie krullen), Karin, Astrid, Inka??, de tweeling Johnny en ??? samen met hun jongere zusje. Als ik de foto erbij pak zullen er vast wel meer namen bovenkomen.

2003, Deleted

De eerste herinnering aan deze...

De eerste herinnering aan deze school betreft de typische graanlucht van het nabijgelegen COVA gebouw. Ik zat bij juf Bone(n)vaas en later bij juf Rozendaal in de klas. Met sommige jongens uit de klas heb ik later nog bij VVZA gevoetbald, o.a. Wilco Zoeten. Andere namen ben ik vergeten. Wij woonden destijds aan de Orion, de wandeling van en naar school was "spannend": over de dijk en langs en soms door het "moeras".

2003, Peter

Juffrouw van Zomeren, Het spel...

Juffrouw van Zomeren, Het spelen op het speelplein met Sebastiaan Horsting, Maicol Sandel en anderen.

2003, Edwin
?