Kleuterschool in de Bergkerk

Bergkerk in Amersfoort, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool in de Bergkerk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 18

Op Kleuterschool in de Bergkerk vind je 3 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

In de Bergkerk werd een jaar (...

In de Bergkerk werd een jaar (of twee?) kleuterschool gehouden. Ook daarvandaan zijn we tijdelijk verplaatst naar een ander schooltje bij de RK kerk vlak bij de Lichtenberg. Wie zat er toen nog meer bij mij in de klas? Tijdens de pauze renden we naar het hertje dat daar (nog stteds) op het grasveld staat!

2003,

juffrouw Tieman die ging trouw...

juffrouw Tieman die ging trouwen. Moet daar ergens nog leuke foto's van hebben. De eerste schooldag dat ik aan de hand van mijn moeder te laat kwam...

2004, Deleted

Wat leuk dat Carien de Boer de...

Wat leuk dat Carien de Boer deze foto nog heeft. Ik ben dat jochie op de voorste rij, zesde van links naast Marjan Buik. De enige naam op de foto die ik nog denk te kennen is die van Bert Scholte, die woonde bij ons achter in de Piersonlaan. Verder moeten op deze foto nog staan: Wicher Deddens of zoiets, zijn vader was dominee en hij is toen verhuisd naar Nieuw Ginea en Arnold Beekes. Tjonge wat lang geleden!!! P.S. In die tijd ging ik nog door het leven als Jan Beuving, ik heb mijn naam veranderd in Bernard toen ik 16 was.

2004, Deleted
?