kleuterschool het zonneschijntje

paets van troostwijkstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

111 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool het zonneschijntje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kleuterschool het zonneschijntje foto

Op kleuterschool het zonneschijntje vind je 26 klassenfoto’s en 111 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zwarte piet op het dak te zien vanaf de speelplaats, fijne kleuterschool.

Zwarte piet op het dak te zien vanaf de speelplaats, fijne kleuterschool. Veel jongens en meisjes hier nooit meer van gezien. Joop die ging verhuizen, ik geloof naar Amsterdam of zo. Fijn buitenspelen!

kleuterschool het zonneschi..., 1969

NIET VEEL MEER DAN T SPEELTUINTJE ACHTER WAAR IK ZO'N JOEKEL VAN EEN HOUTBLOK OP MIJN VOET KREEG.

NIET VEEL MEER DAN T SPEELTUINTJE ACHTER WAAR IK ZO'N JOEKEL VAN EEN HOUTBLOK OP MIJN VOET KREEG. T GYMLOKAALTJE HERINNER IK MIJ NOG EN NATUURLIJK T GROTE BADHUIS NAAST DE SCHOOL, T SPORTVELD DAARACHTER MAAR GEEN NAMEN VAN LEERKRACHTEN, WEL NAMEN ALS EDDIE VAN SOLT, BENNIE VAN DE GRAAF(NEE GEEN FAMILIE VAN). LAAT EEN IEDER DIE IN DEZE PERIODE HIER HEEFT DOORGEBRACHT EENS GRAVEN IN ZIJN OF HAAR GEHEUGEN, SAMEN KOMEN WE ER WEL UIT. IK GA NOG OP ZOEK NAAR FOTO'S EN ZAL DEZE DAN ALSNOG PLAATSEN.

kleuterschool het zonneschi..., 1963

kan op dit moment niet veel herinneren,alleen met gymen de balletschoentjes die je aan moest doen en de sinterklaasfeesten.

kan op dit moment niet veel herinneren,alleen met gymen de balletschoentjes die je aan moest doen en de sinterklaasfeesten.

kleuterschool het zonneschi..., 1973

?