Kleuterschool het Diamantje

Diamantstraat in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool het Diamantje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 2

Op Kleuterschool het Diamantje vind je 2 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

Ik kan me van deze school logi...

Ik kan me van deze school logischer wijs niet veel herinneren. Het enige wat ik weet is dat ik altijd op school kwam met een rieten tasje waar mijn beker in zat. Ik zou wel heel graag foto's willen van de klas van die tijd

2006, Deleted

Kan me niet veel leerlingen me...

Kan me niet veel leerlingen meer herinneren van die tijd. Alleen diegene die ik heb toegevoegd aan de foto. De kleuterschool zelf was een houten gebouw met links en rechts een schoollokaal met daartussen de ingang en een opslagruimte voor plastic scheppen, een skelter (was favoriet onder de kleuters) en nog meer. Jammer dat het uiteindelijk tegen de vlakte is gegaan want het was best een gezellig gebouw. Juffrouw Greet was onze ja, juffrouw. Heel aardig en we grapten altijd om haar naam 'Juffrouw Greet, dikke reet'. Ach ja, kleutertaal he :).

2007, Deleted

De schoolfoto die hier op scho...

De schoolfoto die hier op schoolbank staat heb ik ook nog in mijn fotoboek. Kan me heel goed nog herinneren dat ik erg leuk heb gespeeld op deze kleuterschool ... eerst zat ik op een andere kleuterschool en daar wilde ik niet meer naartoe ...

2008, ruby
?