kleuterschool het anker

kostverloren in Streefkerk, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool het anker, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kleuterschool het anker foto

Op kleuterschool het anker vind je 1 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Als kleine kleuter (Corretje) van Bergstoep heb ik hier 2 jaar gezeten en daarna 6 jaar t/m de zomervakantie van 1985 naar de Boomgaard in de Kerklaan.

Als kleine kleuter (Corretje) van Bergstoep heb ik hier 2 jaar gezeten en daarna 6 jaar t/m de zomervakantie van 1985 naar de Boomgaard in de Kerklaan. Van deze periode heb ik nog wel een paar leuke klassefoto`s en afscheidspredikaten overgehouden

kleuterschool het anker, 1977

Ik kan mij heel weinig herinneren, maar heb wel mooie schoolfoto"s uit die tijd, weet wel dat bij mij in de straat (kerklaan) een 2ling woonde,.

Ik kan mij heel weinig herinneren, maar heb wel mooie schoolfoto"s uit die tijd, weet wel dat bij mij in de straat (kerklaan) een 2ling woonde,.en David Laarhoven zat ook bij mij in de klas. Toen ik in de 1e klas zat zijn wij verhuist naar Apeldoorn..

kleuterschool het anker, 1972

Kan me heel weinig herinneren van deze school heb nog wel een klassefotoEen aantak kinderen weet ik nog wel de namen van dit waren oa Nicolette en Michelle Heus Richard Ysbrandy Werner Westbroek Tonny de Jong Wilco Streef Bianca van Reyswout Erna Verhoef.

Kan me heel weinig herinneren van deze school heb nog wel een klassefotoEen aantak kinderen weet ik nog wel de namen van dit waren oa Nicolette en Michelle Heus Richard Ysbrandy Werner Westbroek Tonny de Jong Wilco Streef Bianca van Reyswout Erna Verhoef

kleuterschool het anker, 1974

?