kleuterschool flevoplantsoen

Ganzendiepstraat Almelo in Almelo, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool flevoplantsoen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 12

Op kleuterschool flevoplantsoen vind je 2 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

klasgenootjes die ik mij herin...

klasgenootjes die ik mij herinner zijn Jos Reith en Hester Norbruis

2004, Deleted

Montesorie kleuterschool. hill...

Montesorie kleuterschool. hilleke vogelzang, ingrid oude avenhuis dat waren daar mijn echte vriendinnen. verder jammer genoeg niets meer.

2004, claudia

echte montessori-bezigheden: k...

echte montessori-bezigheden: kleien uit de tafel, rijg-ramen, kiezel-cilinders, maar ook poppehoeken e.d. Verder de kralenketting die we om onze nek moesten hangen om naar de WC te gaan (met klapdeurtjes, die WC, niet de ketting), de gymzaal met de cirkellijn waar we overheen moesten lopen en ritmische 'dingen' op moesten doen. Vast heel verantwoord, maar ook heel leuk! De madeliefjes in de tuin waar we kettingen van regen, de zandbak waar we ruzie in maakten. En natuurlijk de vele klasgenoten waar ik de namen niet van heb opgeschreven. Een paar uit mijn herinnering. Gonny Stuut, mijn bestje vriendinnetje, Hetty Stokkelaar, Huub Banis, Erica Staverman, Chris Hofmans (?), Liesbeth Steenhuizen. Ik vond het allemaal prachtig, dat weet ik nog wel

2004, Deleted
?