Kleuterschool Dreumesland

Vinkenstraat 16 in Sint Willebrord, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Dreumesland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool Dreumesland foto

Op Kleuterschool Dreumesland vind je 1 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat bij juffrouw Vissenberg (later Corry Kaiser) er was toen ook nog juffrouw (Jos) Mastenbroek en (Gerda) Maas.

Ik zat bij juffrouw Vissenberg (later Corry Kaiser) er was toen ook nog juffrouw (Jos) Mastenbroek en (Gerda) Maas. De laatste was net Ria Valk. Ik herinner me nog Sinterklaas (met bril) de water en zand bak, 'zwemmen' in dat blauwe geval op het schoolplein. Met de hele klas binnen een groot touw naar het park. Het portemonneetje aan een koordje. De mini-wc-tjes en de gym-slofjes. Op dezelfde plek heb ik later nog gewoond (complex vogelzang/vrouwenvleugel) In de tijd dat ik op Dreumesland zat was er alleen nog maar het kerkje en het plein, de rest was grasveld.

Kleuterschool Dreumesland, 1969

Ik zat op deze school toen het nog in het nood gebouwtje zat,we kwamen als eerste leerlingen in het nieuwe gebouwtje aan de vinkenstraat en het emmausplein in de buurt van het politiebureau heel spannend allemaal als je klein bent,ik heb nog foto's van si

Ik zat op deze school toen het nog in het nood gebouwtje zat,we kwamen als eerste leerlingen in het nieuwe gebouwtje aan de vinkenstraat en het emmausplein in de buurt van het politiebureau heel spannend allemaal als je klein bent,ik heb nog foto's van sinterklaas bij juf Maas en ik herinner me ook nog dat ik op een trouwpartij ben geweest volgens mij van juf Vissenberg.

Kleuterschool Dreumesland, 1968

Hier ben ik begonnen met werken in april 1982, na een aantal jaren ging deze kleuterschool samen met de Willibrordusschool.

Hier ben ik begonnen met werken in april 1982, na een aantal jaren ging deze kleuterschool samen met de Willibrordusschool. Mijn kleutercollega's waren juf Lianne, juf Lilian, juf Marian en juf Jos.

Kleuterschool Dreumesland, 1982

?