Kleuterschool Dirk Kleiman

Willem Dreeslaan in Zaandijk, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Dirk Kleiman, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 69

Op Kleuterschool Dirk Kleiman vind je 10 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 39

De geur die rond de school hin...

De geur die rond de school hing (van Pielkenrood vaten?), die hangt er na meer dan 30 jaar nog steeds. Als ik er heel soms in de buurt ben, dan denk aan die kleuterschooltijd en 'zie' ik het gebouw, de klassen en de juffen weer voor me. Een leuke tijd gehad!!

2003, Bram

Ik heb deze school maar één ja...

Ik heb deze school maar één jaar bezocht. De leukste dingen op school waren het werken met papier, klei en verf. De leukste momenten buiten school waren die keren dat ik met mijn vader mee mocht in de vrachtwagen en niet naar school ging. Mijn vader werkte als chauffeur op een vrachtwagen bij het transportbedrijf Deijle in Koog aan de Zaan. Ik mocht al mee vanaf dat ik twee jaar was en op die reisjes heb ik alle fabrieken in de Zaanstreek en omstreken van binnen gezien en geroken.

2003, Harmen

De poppenhoek, ik dacht (toen ...

De poppenhoek, ik dacht (toen 4 jaar) jeetje ik word al oud, ik ben geen baby meer!! En mijn gat in m'n knie doordat mijn vriendin Jannetien mij had getekkeld in de zandbak.

2003, Mijke
?