Kleuterschool De Zonnehoek

Nic. Beetslaan 1. te Driehuis-Westerveld in Driehuis, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Zonnehoek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool De Zonnehoek foto

Op Kleuterschool De Zonnehoek vind je 6 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fijne tijd gehad.

Fijne tijd gehad.Leuke groep kinderen. Grote speelplaats en zandbak.Weet je nog..Schipper mag ik overvaren met zijn allen? In de gang een timmertafel en hout.Ook grote constructiekist.We deden gym in de klas bij slecht weer... Herinneringen.....

Kleuterschool De Zonnehoek, 1969

Tanja Oudendijk, Irma Hofland, en nog veel meer we gingen ook bijna allemaal naar de Engelmundusschool.

Tanja Oudendijk, Irma Hofland, en nog veel meer we gingen ook bijna allemaal naar de Engelmundusschool. Me moeder was overblijfmoeder en we zatten bij juf Korenman in de klas. Wat ik me verder nog herinner is het rennen naar de hoek van het speelterrein als de spoorbomen dichtgingen en het maken van kettingen van madeliefjes.

Kleuterschool De Zonnehoek, 1973

lie lie lekkere lie ik heb een potje lie.

lie lie lekkere lie ik heb een potje lie. Veel liedjes op het schoolplein gezongen. Ik zat bij juffie Koreman en heb ontzettend veel plezier gehad. Zwarte Piet op het dak.dmv babyfoon hadden wij contact met hem.... spannend. En bij mij in de klas zaten o.a. Astrid Lemmers, Angelique Schoorl, Andre Rutte, Michel Hofland, Marie Jose vd Kolk en nog velen

Kleuterschool De Zonnehoek, 1974

?