Kleuterschool de Zonnebloem

Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

65 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool de Zonnebloem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 65

Op Kleuterschool de Zonnebloem vind je 13 klassenfoto’s en 65 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 51

De juffen heetten Steiger, Wit...

De juffen heetten Steiger, Witkemper, Jongbloed en Meijer. Een stagiaire heette Adriane. Met een touwtje om je nek naar de wc. Spannendste herinnering: een koe die van het tegenover gelegen weilandje (er staat nu een kantoorgebouw) de speelplaats op rende. Ik zat in een stapel oude autobanden en merkte er niets van, totdat de koe tegen de stapel begon te duwen. Snel naar binnen gerend, waar alle andere kinderen ook al waren ....

2003, Marc

Jeetje, ik wordt oud, ik weet ...

Jeetje, ik wordt oud, ik weet niet eens meer van wanneer tot wanneer ik daar op school heb gezeten. Ga ik nog wel uitzoeken. Kan me niet veel meer herinneren van die tijd, maar ik heb nog wel contact met een leerling uit die tijd. Dat is Hideki Fujimoto, ben zelfs vorig jaar nog op z'n bruiloft geweest in Japan. Was wel heel bijzonder.

2003, Deleted

de skelters, verkleedfeesten, ...

de skelters, verkleedfeesten, juf. Pet haar trouwerij & vriendinnetjes Mireille van Gils & Lionne Boelsma. Goh... wat lang geleden...

2003, Deleted
?