Kleuterschool De Woelwaters

Prinses Margrietlaan 8 in Angerlo, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Woelwaters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 15

Op Kleuterschool De Woelwaters vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

Juffrouw Jurriuns was een liev...

Juffrouw Jurriuns was een lieve juf

2003, Gerdina

Pff, help me eens.... Dat ik ...

Pff, help me eens.... Dat ik samen met Antoine voor het eerst alleen naar school mocht lopen en dat we nooit zijn aangekomen. We zaten ergens in Angerlo

2004, Danny

Ik weet nog goed dat ik voor h...

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst naar de kleuterschool ging, nieuwe jurk met stevige stappers eronder,voor t eerst alleen, Spannend!! Ik herinner me het Sprookjesfeest,dat heeft wel indruk gemaakt dus. Ik was Roodkapje.Spelen met de watertafel in de klas. En in de zomer de tuinsproeier op de speelplaats buiten.Voor het afscheid van Juf Joke, we hadden allemaal een tekening gemaakt die onze moeders hadden geborduurd op een groot wandkleed als afscheidskado. Ik vond het niet leuk toen, dat mijn favoriete juf wegging, dat weet ik nog goed. Daarna kregen we juf Gerrie, die was ook lief,gelukkig.Mijn maatje op de kleuterschool was Gerbert Wubs, hij is het tweede jaar geloof ik verhuisd naar Brabant, daarna ooit meer gezien, jammer. En Ilone Berndsen, veel bij haar gespeeld, altijd gezellig bij haar thuis. Alleen maar goeie herinneringen dus!

2004, aafje
?