Kleuterschool de Wegwijzer

Jaargetijden 4 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Kleuterschool de Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 11

Op Kleuterschool de Wegwijzer vind je 6 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 11

Het was een heel leuk gebouw, ...

Het was een heel leuk gebouw, gelegen achter hoge coniferen. Ook was er een oude schuur waar je al het speelgoed, zoals o.a. stelten, kon halen. We hadden ook 2 grote zandbakken, waar ik nog een foto van heb. Hierop staan Gertje Pereboom, Erni Maes, Marieke van Veen en ikzelf. Binnen een leuke poppenhoek en een watergedeelte. Leuke herinneringen aan deze school. Jammer dat hij gesloopt is. (Helaas is dat met bijna elke school waar ik op heb gezeten!).

2003, Deleted

In de pauze rennen om wie als ...

In de pauze rennen om wie als eerste met de kar mocht! Verstoppen en klimmen in de hoge coniferen. Leuke dingen maken en de verkleedhoek! Sinterklaasbezoek was ook altijd leuk en er is ooit een goochelaar geweest. Weet juffrouw Scherpenhuizen ook nog maar die kwam pas aan het einde van het jaar.

2003, Deleted

De grote zandbak de juf(van de...

De grote zandbak de juf(van de broek) het klimmen in de bomen en vooral de verjaardagen

2003, Deleted
?