kleuterschool de Toverfluit

Handellaan 2 in Terneuzen, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool de Toverfluit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kleuterschool de Toverfluit foto

Op kleuterschool de Toverfluit vind je 5 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zie Wiekslag.

Zie Wiekslag. Vanaf 1-1-86, meen ik, bestond de Toverfluit niet meer en heette alles 'De Wiekslag'. Toen werd immers het basisonderwijs ingevoerd en had je geen kleuterscholen meer.

kleuterschool de Toverfluit, 1985

Ik kan me vaag herinneren dat ik op deze school zat, was wel trots erop want de toverfluit dat was toch wel de kleuterschool toendertijd veel leuker dan die ernaast, zou niet weten hoe die nog heette :).

Ik kan me vaag herinneren dat ik op deze school zat, was wel trots erop want de toverfluit dat was toch wel de kleuterschool toendertijd veel leuker dan die ernaast, zou niet weten hoe die nog heette :)

kleuterschool de Toverfluit, 1972

Het enigste wat ik me kan herrinneren is dat ik nooit naar school wilde en vaak wegliep.

Het enigste wat ik me kan herrinneren is dat ik nooit naar school wilde en vaak wegliep. Dat ik toen heel licht haar had. Verder weet ik niet zo veel. Herken de foto,s die erop staan maar zie mezelf niet zitten. Ik ken ook de meeste kinderen en spreek ze nu op hyves.

kleuterschool de Toverfluit, 1974

?