Kleuterschool De Springplank

Laan Rozenburg in Amstelveen, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Springplank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 38

Op Kleuterschool De Springplank vind je 11 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 36

Juffrouw van Veen, de liefste ...

Juffrouw van Veen, de liefste juf van de school (vond ik :-) )

2002, Nelètha

Ik zat bij juffrouw Kuhlemeier...

Ik zat bij juffrouw Kuhlemeier in de klas, maar ik vond haar helemaal niet aardig. Juffrouw van Veen en juffrouw Coppoolse vond ik veel liever.

2002, Ivonne

Kwam uit Canada terug en ging ...

Kwam uit Canada terug en ging naar de Springplank. Kan me nog goed herinneren dat je vanuit onze klas in de wctjes kon kijken. Reuze spannend vond ik dat. Het buitenspelen op schommel en Scheuren met die karretjes. Er staat me nog best veel van bij. Alleen ook slecht nieuws. Ik ontmoette een hele lieve jongen die ook op de springplank had gezeten (en zelfs ook bij mij in de flat had gewoond !) Hij had echter hele slechte herinneringen aan juffrouw Heideman ! Die bond hem vast aan zijn stoel als hij niet bleef zitten. Jeetje wat heeft me dat kwaadgemaakt ! Hoe haalt ze het in haar hoofd ! Als ik haar tegenkom ! Gelukkig is die speciale jongen nog altijd een goede vriend van mij. En met mij... gaat alles goed !

2003, Sacha
?