Ontdek PLUS

Kleuterschool 'De Springplank'

Th. Verdeniusstraat 13 in Tolbert, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool 'De Springplank', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool 'De Springplank' foto

Op Kleuterschool 'De Springplank' vind je 5 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me nog Peter Jan de Rapper, hij kon zo ontzettend snel prikken in een prikblok.

Ik herinner me nog Peter Jan de Rapper, hij kon zo ontzettend snel prikken in een prikblok. Mijn adres is tjironathomepuntnl

Kleuterschool 'De Springplank', 1967

De kleuterschool stond bij ons in de straat.

De kleuterschool stond bij ons in de straat. Dus dan zei ik tegen de juf, dat ik even naar het toilet ging, maar dan liep ik snel naar huis. Even "Hoi mam!"roepen en dan snel weer naar school. De juffen hebben er nooit iets van gemerkt. Ik kan me juf Wouda nog herinneren, zwart golvend haar, een hele lieve juf. En juffrouw Visser.

Kleuterschool 'De Springplank', 1972

Voor mij was dit een geweldige tijd in het dorp Tolbert.

Voor mij was dit een geweldige tijd in het dorp Tolbert.Heb goede herinneringen aan deze school.Zie bekende namen op deze site staan.En kan mij in de meeste gevallen ook nog de gezichten erbij herinneren. Van Geert Jan Oosterhuis kreeg ik nog vaak briefjes toegestuurd.Erg leuk.Ik ben nog steeds groepsleerkracht van groep 2 en werk fulltime in Delfzijl ,bekend als Juf Julie. Tolbert heeft altijd nog een speciaal plekje in mijn hart.

Kleuterschool 'De Springplank', 1967