Kleuterschool De Springplank

Amstellaan in Purmerend, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Springplank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool De Springplank foto

Op Kleuterschool De Springplank vind je 9 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me niet zo veel meer herinneren van deze school.

Ik kan me niet zo veel meer herinneren van deze school. Behalve het op de tafel(of stoel) mogen staan als je jarig was en vervolgens op de rug van de lerares mocht zitten en zij net deed of er een spin op haar rug zat. Ook kan ik me nog iets herinneren van het liedje dat we zongen voordat we onze melk gingen drinken. Op het grote groene klimrek heb ik heel wat uurtjes doorgebracht, ook toen ik al lang van de kleuterschool af was.

Kleuterschool De Springplank, 1974

Pfffff.

Pfffff.... d´as lang geleden. Kan me niet zoveel herrinneren. Alleen juf Stobbe waar ik overigens niet bij in de klas heb gezeten en juf Annie Jonkman (zij was nooit zo aardig....)En het buiten spelen op het schoolpleintje wat ik ook vaak na schooltijd deed.

Kleuterschool De Springplank, 1980

Lang geleden, de enige herinnering die ik heb is de poppenhoek en het speeltuintje, waar we na school ook altijd speelden.

Lang geleden, de enige herinnering die ik heb is de poppenhoek en het speeltuintje, waar we na school ook altijd speelden. Verder: de periode kan wel eens niet helemaal meer kloppen!

Kleuterschool De Springplank, 1968

?