kleuterschool de Rozenbottel

boekhorstenstraat /1e wijkstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool de Rozenbottel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 4

Op kleuterschool de Rozenbottel vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

Ik weet niks meer van mijn kle...

Ik weet niks meer van mijn kleutertijd behalve wat ik uit verhalen heb gehoord. Een van de verhalen betrefd mij en mijn zusje Brigitte, wij scheelde nog geen jaar en wilden altijd samen zijn zo ook op de kleuterschool wat niet kon daar ik een jaar ouder was en we hebben daar vreselijk om gehuild. Helaas is mijn zusje op vijf jarige leeftijd om gekomen bij een brand bij ons thuis.

2004, Deleted

Ik was weg van mijn juf, juffr...

Ik was weg van mijn juf, juffrouw Ebens. En verder herinner ik mij Beppie. Zij gooide mijn mozaïk doorelkaar voor de juf het had gezien... De naam moet inderdaad de Rozenknop zijn!

2005, Yolanda

Ik zat bij juffrouw van der Ho...

Ik zat bij juffrouw van der Horst in beide klasjes.Weet me niet zoveel meer te herinneren, alleen dat ik het daar erg fijn vond en dat de juf heeeel lief was.

2008, Ineke
?