Kleuterschool de Regenboog

Ceresstraat in Asten, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool de Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 4

Op Kleuterschool de Regenboog vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

Ik weet nog dat in de gymzaal ...

Ik weet nog dat in de gymzaal eens in de zoveel tijd vrijspelen hadden en dat ik veel in de zandbak buiten gespeelt heb. dat we een keer popkorn in een grote pan in de aula hadden gemaakt en mijn strikdiploma gehaald heb. En dat een vriendinnetje van me een kraaltje in haar neus had gestopt en die er niet meer uit kreeg.. haha.. wat waren we nog jong toen..ik speelde het meest met miranda, sandra, shilpa, twan, jurg en maarten en ruud. O'ja we hebben daar ook nog een dagje pannenkoeken mogen eten en als je naar de 2de kleuterklas ging, mocht je via het raam van het ene lokaal naar buiten en ging je er bij je nieuwe klaslokaal weer naar binnen. Verder heb ik zover ik me t nog kan herinneren daar een leuke tijd gehad. Jeetje wat voel ik me nu even oud als ik hieraan terug denk.. haha..

2006, Deleted

Feest, pannekoeken bakken, gez...

Feest, pannekoeken bakken, gezellig, juffrouw Jo en Mary. Hele warme herinneringen aan. Ik heb me altijd afgevraagd waar dat leuke donkere jongetje Iwan is gebleven. Hij verhuisde naar Lelystad en verder weet ik niets.

2007, Deleted

Mijn vriend(innen) waren, Susa...

Mijn vriend(innen) waren, Susan, Alice en Roel. Ik kan mij nog goed herinneren dat we een keer een kartonnen vliegtuig hadden met Sinterklaas en dat wij hier in mochten spelen nadat wij een plakje cake hadden met een pinda erin.

2007, Deleted
?