KLEUTERSCHOOL 'DE PADDESTOEL'

ZONNESTEIN in Amstelveen, ( Toon op kaart )

24 scholieren

Bekijk de volledige pagina van KLEUTERSCHOOL 'DE PADDESTOEL', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 24

Op KLEUTERSCHOOL 'DE PADDESTOEL' vind je 3 klassenfoto’s en 24 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 21

Ik kan me niet veel meer herin...

Ik kan me niet veel meer herinneren, maar wel die grote zandbak links voordat je naar binnen ging en binnen nog een grote waterbak en een verkleedde optocht die we hadden, ik ging als bruidje en Pieter Reinders Folmer als Ridder, waar ik toen verlieft op was. Ik huilde in het begin elke morgen als mijn moeder me bij de kleuterschool af had gezet. Ja, een moeilijke en jonge tijd toen....!! Daarna is het gebouwtje, geloof ik, de Amstelveense muziek school geworden. Of het houten gebouwtje er nu nog staat, dat weet ik niet.

2003, anita

Het was het tweede jaar kleute...

Het was het tweede jaar kleuterklas en alleen de naam Eric vd Steur kan ik me nog herinneren (we hebben elkaar later nog eens ontmoet, ik meen in cafe 1890) Ik weet verder nog de zandbak en het gevecht om de skeltertjes iedere pauze, en achterop bij mijn moeder, mijn zorgzame moeder

2003, Deleted

ik kan me nog de trouwdag heri...

ik kan me nog de trouwdag herinneren van mevr. Smallegange???? Wij kregen vrij om het allemaal mee te maken.

2003, Deleted
?