kleuterschool de leeuwerik

rhijnvis feithstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool de leeuwerik, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kleuterschool de leeuwerik foto

Op kleuterschool de leeuwerik vind je 43 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

fijne en gezellige kleuterschool.

fijne en gezellige kleuterschool. Zou wel eens willen weten hoe het met mijn klasgenootjes is vergaan. Mijn ouders reisde destijds op de kermis. Misschien kun je je iets van mij herinneren.

kleuterschool de leeuwerik, 1958

die hele grote boom op het speelplein.

die hele grote boom op het speelplein

kleuterschool de leeuwerik, 1963

In deze klas had ik een allerbest vriendinnetje (Astrid Blessing) ze woonde in een zijstraatje van het Vondelpark in een kelderwoning (souterain).

In deze klas had ik een allerbest vriendinnetje (Astrid Blessing) ze woonde in een zijstraatje van het Vondelpark in een kelderwoning (souterain).Zij ging niet mee naar de 1ste klas omdat ze ging verhuizen naar een andere stad.Ach je bent nog kind en komt daar snel weer overheen en maakt al snel weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.Uit het oog uit het hart.Maar jaren later als ikzelf ook verhuist ben naar een andere stad.En met mijn ouders boodschappen moet doen in de enigste supermarkt die deze stad bezit zie ik daar in de hal 2 meisjes spelen,wat doe je als kind je gaat meespelen.Leuk speelgoed zo'n roltrap op en mee naar beneden,op en neer en weer een keer.'Astrid en Paula komen jullie' roept een mevrouw van beneden.Mijn moeder roept inmiddels ook blijken we die 2 kleine groot geworden vriendinnetjes te zijn van de kleuterschool.Ach wat is de wereld dan klein he!!!

kleuterschool de leeuwerik, 1974

?