Kleuterschool de Kruidberg

Burgermeester Weertsplantsoen in Santpoort-Noord, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool de Kruidberg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool de Kruidberg foto

Op Kleuterschool de Kruidberg vind je 4 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij nog dat we feest hadden op school.

Ik herinner mij nog dat we feest hadden op school. Ik weet niet meer of het vanwege het zoveel-jarig bestaan van de school was of om dat er een verjaardag van de juffen gevierd werd, maar het feest werd gehouden op het schoolplein. Het was helemaal versierd en alle tafel stonden in lange rijen buiten en we gingen pannenkoeken eten. Een geweldig feest.... Volgens mij zat de Kruidberg kleuterschool alleen niet op het Burg. Weertsplantsoen, maar op het Dreefplantsoen. Tegenwoordig staan daar huizen, maar toen was 'onze' school daar! Ik weet nog dat ik o.a. bij Leslie Koster (mijn nichtje) in de klas zat en bij Bart van Meurs, Arie Jonkman, Ronald en Peter Luppens, Ian Krom, Ian van Veen, Katja ?, Bibi ?, Auke van Dijk, René ?, Peter Visser, Barbara ?.

Kleuterschool de Kruidberg, 1970

Heb hier maar weinig herinneringen aan.

Heb hier maar weinig herinneringen aan. Daar ik er maar kort opgezeten. Misschien dat iemand anders zich mij nog kan herinneren??? En wat meer erover kan vertellen. (me zusje is Marsja van Schaik).

Kleuterschool de Kruidberg, 1976

ik kan mij nog herinneren dat we in de pauze met skelters op het schoolpleintje mochten, en dat je op een stoel moest staan als je jarig was.

ik kan mij nog herinneren dat we in de pauze met skelters op het schoolpleintje mochten, en dat je op een stoel moest staan als je jarig was.

Kleuterschool de Kruidberg, 1974

?