Kleuterschool De Kluut

Van Karnebeekstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Kluut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool De Kluut foto

Op Kleuterschool De Kluut vind je 35 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

BEN HEEL LANG HALVE DAGEN NAAR SCHOOL GEGAAN, OMDAT IK HET NIET NAAR MIJN ZIN HAD.

BEN HEEL LANG HALVE DAGEN NAAR SCHOOL GEGAAN, OMDAT IK HET NIET NAAR MIJN ZIN HAD. DE JUFFROUW DIE IK ME MOMENTEEL HERINNER IS MW KOOTER. iK HERINNER ME NOG STEEDS DE 'GEUR' VAN HET HOUTEN GEBOUW EN DE STANK VAN DE GEVELKACHELS.

Kleuterschool De Kluut, 1959

Wat ik me kan herinneren is de trouwerij van onze juf Nanninga en de sinterklaas feesten.

Wat ik me kan herinneren is de trouwerij van onze juf Nanninga en de sinterklaas feesten. En ik had een jongen in de klas die Michel heette toen ook "Michelle" van de Beatles een hit was en ik dat maar steeds bleef zingen...

Kleuterschool De Kluut, 1967

Het enige dat ik nog weet is,dat als het enigszins kon, de juf ons in de zandbak liet spelen.

Het enige dat ik nog weet is,dat als het enigszins kon, de juf ons in de zandbak liet spelen. Kon ze fijn met de andere juffen kwebbelen. Ook ik kreeg aan het eind van het latste schooljaar, 1959/1960 een lepeltje met een kluut erop. Ik gebruik het nog steeds. Gaat goed met een zacht gekookt eitje bij het ontbijt in het weekeinde. Ik weet geen namen meer van juffen. Meesters waren er zelfs niet eens als ik het goed heb. De school is nu verdwenen en er staat ni op de hoek van de straat en de Sam van Houtenstraat een bushokje van die goede oude lijn 21. (We hadden immers in die tijd geen auto!). Tot voor een paar jaar geleden kwam ik nog wel eens in die buurt (ik woon nu al weer ruim 20 jaar in Almere) omdat mijn oude tandarts daar nog steeds paraktijk hield. De oude Dom. uit de Nolensstraat. Ook hij is er een aantal jaren mee opgehouden zodat ik nu niet meer in die buurt kom.

Kleuterschool De Kluut, 1957