Kleuterschool de Kindertuin

Broerse park in Amstelveen, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool de Kindertuin, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 44

Op Kleuterschool de Kindertuin vind je 6 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 49

juffrouw huitsma heette ze gel...

juffrouw huitsma heette ze geloof ik, jong, blond en heel lief. juffrouw nelis deed de andere klas. Die was klein met een enooooorme boezem! Ollekebolleke was het liedje wat ze met ons zong, prachtig vond ik dat als wurm van 4! De school staat er nog en is onveranderd (het is nu een naschoolse opvang) het ruikt er zelfs nog het zelfde! Leuk dat je zo'n stap terug in de tijd kan doen! Ik ben nu nog bevriend met Ingrid Hof, we kennen elkaar dus al 29 jaar!

2003, Deleted

Ik zat bij juffrouw Melis. Ik ...

Ik zat bij juffrouw Melis. Ik heb haar een paar jaar geleden nog ontmoet op de reunie van de Piet Heinschool. Mijn voormalig schoonzus liep stage op de Kindertuin toen ik er als kleuter zat, alleen wist ik dat toen nog niet! Ik heb nog met een aantal tot en met het eindexamen VWO op het Casimir in dezelfde klas gezeten, waaronder René Baart!

2003, Angelique

Juffrouw Nelis en een juf met ...

Juffrouw Nelis en een juf met hele lannge bruine haren (naam vergeten) zij kon heel mooi tekenen (in m'n gedachten?)Helaas ben ik mijn poezie kwijt waar zij in heeft getekend. Verder weinig echte herinneringen, behalve dat het altijd een feest was als je bij juf Nelis in haar doppie mee mocht rijden.

2003, Deleted
?