Kleuterschool De Eekhoorntjes

Van Weerdenpoelmanlaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Eekhoorntjes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 34

Op Kleuterschool De Eekhoorntjes vind je 6 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 26

Juffrouw Klinkenberg ... was e...

Juffrouw Klinkenberg ... was een strenge juf. En ja, het bandenhok! De beukenootjes aan de buitenrand van het speelplein. Binnen het speelplein vloog ik als 5-jarige met de skelter uit de bocht; het litteken zit nog op mijn knie. De zandbak buiten en de zandtafel binnen. Het zilveren lepeltje met eekhoorntje dat je kreeg als je naar de lagere school ging (mijn moeder heeft 'm nog) .

2003, Deleted

Juffrouw Witte. Freddy Kahrel ...

Juffrouw Witte. Freddy Kahrel zat toen ook bij mij in de groep. Wat mij nu te binnen schiet is dat Freddy toen al heel goed kon teken.

2003, Deleted

Juffrouw klinkenberg, de juf...

Juffrouw klinkenberg, de juffrouw met die grote deense dog,en niet de vergeten de zandbak rand, die nog steeds in mijn wenkbrauw staat, en het bandenhok achteraan tegen het kioskje aan van mevrouw Hartog, ! Goh, wist niet dat mijn hersens zo ver terug konden gaan !

2003, mike
?