Kleuterschool de Bonte Specht

Bilderdijkpark 18 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

211 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool de Bonte Specht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool de Bonte Specht foto

Op Kleuterschool de Bonte Specht vind je 62 klassenfoto’s en 211 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

grote zandbak voor de school, school stond aan het water achter het "zandlandje" (bilderdijkpark speeltuin) met daarnaast het "kerkhoffie"waar je bomen kon klimmen en rupsen kon zoeken.

grote zandbak voor de school, school stond aan het water achter het "zandlandje" (bilderdijkpark speeltuin) met daarnaast het "kerkhoffie"waar je bomen kon klimmen en rupsen kon zoeken. leuke surinaamse juf. ivy griffith. turfhok waar je als je zoet was turf mocht halen voor de immense kachels. En inderdaad, hier kom ik Anette Schreuder tegen. Maar ze wil geen mail ontvangen, (stuur mij wat!: robin varkensstaart ketelaars . kom). Samen met haar tweelingbroer Ronald heb ik vele uren op woensdagmiddag en zaterdagmiddag teevee gekeken. Pipo (laatst nog naar de film van geweest) okkie trooi, de verrekijker, etc. dit tv kijken op nr 30 duurde voorbij de kleuterschool. in 1966 kochten mijn ouders maar een tv omdat ik dan vaker thuis was!. Later vaak naar nieuwendam gefietst omdat ze ineens daarheen verhuisten......

Kleuterschool de Bonte Specht, 1961

een hele leuke en fijne juf hermien! en mijn vriendje de concierge karel poelgeest.

een hele leuke en fijne juf hermien! en mijn vriendje de concierge karel poelgeest

Kleuterschool de Bonte Specht, 1979

de zandbak.

de zandbak.......schoenveters knopen...en het zandlandje. altijd het strandje ophogen tegen het water.

Kleuterschool de Bonte Specht, 1974