Kleuterschool de Bonte Specht

Bilderdijkpark 18 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

206 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Kleuterschool de Bonte Specht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 55
  • Schoolgenoten 206

Op Kleuterschool de Bonte Specht vind je 55 klassenfoto’s en 206 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 157

grote zandbak voor de school, ...

grote zandbak voor de school, school stond aan het water achter het "zandlandje" (bilderdijkpark speeltuin) met daarnaast het "kerkhoffie"waar je bomen kon klimmen en rupsen kon zoeken. leuke surinaamse juf. ivy griffith. turfhok waar je als je zoet was turf mocht halen voor de immense kachels. En inderdaad, hier kom ik Anette Schreuder tegen. Maar ze wil geen mail ontvangen, (stuur mij wat!: robin varkensstaart ketelaars . kom). Samen met haar tweelingbroer Ronald heb ik vele uren op woensdagmiddag en zaterdagmiddag teevee gekeken. Pipo (laatst nog naar de film van geweest) okkie trooi, de verrekijker, etc. dit tv kijken op nr 30 duurde voorbij de kleuterschool. in 1966 kochten mijn ouders maar een tv omdat ik dan vaker thuis was!. Later vaak naar nieuwendam gefietst omdat ze ineens daarheen verhuisten......

2002, Robin

een hele leuke en fijne juf he...

een hele leuke en fijne juf hermien! en mijn vriendje de concierge karel poelgeest

2002, denise

de zandbak.......schoenveters ...

de zandbak.......schoenveters knopen...en het zandlandje. altijd het strandje ophogen tegen het water.

2002, Francisco
?