Kleuterschool De Blokkendoos

Bornebroeksestraat 4 in Almelo, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool De Blokkendoos, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 22

Op Kleuterschool De Blokkendoos vind je 4 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 14

Ik heb bij juf. Dingeldijn en ...

Ik heb bij juf. Dingeldijn en juf. Gerritsen in de klas gezeten. Ik kan me nog herinneren dat juf. Dingeldijn ging trouwen en wij een stukje op moesten voeren, iets met de grote tovenaar ??? Ik speelde een lammetje (het was bloed heet, en in dat pak helemaal)Juf Dingeldijn wist dat ik in het pak zat en ik weet nog dat ik het wel heel vreemd vond dat ze wist dat ik in dat pak zat....

2003, Astrid

Wij hadden 3 lieve juffrouwen,...

Wij hadden 3 lieve juffrouwen, juffrouw Goossen, juffrouw Bonthuis en juffrouw de Ruiter. Met kerst was er altijd kertstdinner. Ik loop soms nog langs dan zeg ik tegen mijn kinderen dit is nou mijn kleuterschool. Ik heb veel plezier gehad op deze school

2003, Deleted

wat ik me nog kan herinneren i...

wat ik me nog kan herinneren is de kerstdinee's en dat mijn zusje karin altijd bij mij wou zijn. verder alle bekenden uit de 2e slichterstraat jolanda perik, john bosch en het maken van de lijm van poeder weet ik nog als ik deze geur ergens ruik denk ik nog steeds daaraan.

2004, Deleted
?