Kleuterschool Bethel

eemstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool Bethel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 7

Op Kleuterschool Bethel vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

heb mezelf aangemeld op deze s...

heb mezelf aangemeld op deze school. twee van mijn neefjes zaten op deze school, en op een dag moest ik bij slager kempers worst en spekjes halen, en ben toen ipv direkt naar huis maar naar de kleuterschool Bethel gegaan, en wilde daar niet meer weg.

2004, Deleted

Ik herinner mij een oude kolen...

Ik herinner mij een oude kolenkachel die afgeschermd was met een metalen plaat. En we spaarden de zilverpapieren doppen van de schoolmelk. De opbrengst was voor de aanschaf van blinde geleidehonden.Er woonde ook een beheerders echtpaar (Fam. De Wilde?)Zij deed de was op onze speelplaats. Het ging in een houten tobbe met wasbord en losse handwringer. Dit laatste was wel redelijk geavanceerd voor die tijd. Ooit verloor ik er mijn tanden (melkgebit) door tegen een schommel aan te lopen. Inmiddels woon ik al een groot deel van mijn leven niet meer in Amersfoort maar vind het nog staads leuk om het gebouw weer even te zien. Het is een van de weinige gebouwen uit die tijd die de buurt nog telt. Helaas is de oude viskraam verdwenen. Ik kan de gebakken vislucht zo weer ruiken.

2007, Marcel

Wat ik er nog van weet de hard...

Wat ik er nog van weet de hardboord klei platen. De zandbak met de ondragelijke geur uit de omgeving. Over de zandbak zat een net. De stompen houten scheppen. De kleine blokkendozen de treinrails van hout en de treinen. Een aardappel mee brengen voor sinterklaas te maken. Het uitprikken van de boot van Sinterklaas. Het door reigen van geprikte kaarten met naald en draad. Water verven de houten vloer. De schoolreis met de trein naar de Bokkeduinen. Het poppenkastspel in de Bergkerk wandelen er naar toe. Janklaasen en Katrein en het afpellen van een mini sinaasappel dat kwam er in voor. De grote pastic auto's met schuifdeuren die in de US toen gebruikt weren om kranten te vervoeren.

2011, Jan
?