Kleuterschool aan de Torenstraat

Torenstraat in Numansdorp, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterschool aan de Torenstraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterschool aan de Torenstraat foto

Op Kleuterschool aan de Torenstraat vind je 1 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een foto van net voor of net nadat Numansdorp onderwater werd gezet.

Een foto van net voor of net nadat Numansdorp onderwater werd gezet.

Kleuterschool aan de Torens..., 1943

Kan mij herinneren, dat de kleuterschool was gevestigd in het voormalige Hervormde Jeugdgebouw.

Kan mij herinneren, dat de kleuterschool was gevestigd in het voormalige Hervormde Jeugdgebouw. Een van de 2 leidsters was "juffrouw Jo" (Versendaal). De andere was een wat kleinere juffrouw uit Zuid-Beijerland (kwam elke dag met de fiets naar Numansdorp).Zij had vriendelijke, donkerbruine ogen. Weet me ook nog te herinneren, dat ik ter gelegenheid van een of ander "feest" samen met Miep Koppenol het stukje (tweespraak) van "Koen is mijn schoen al klaar? Ja juffrouw, betaal hem maar! Koen ik heb geen geld ontvangen. Nou dan blijft de schoen hier hangen" heb mogen/moeten opvoeren.Verder veel plakken,knippen en vouwen. Aanvulling op het bovenstaande: De door mij omschreven "juffrouw uit Zuid-Beijerland" is te zien op de inmiddels door Edy Vos geplaatste foto nr. 1676224. Ik herkende haar direct weer toen ik de foto zag.

Kleuterschool aan de Torens..., 1947

?