kleuterschool

langebeekstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 4

Op kleuterschool vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 2

Erg veel weet ik er niet meer ...

Erg veel weet ik er niet meer van. Juffrouw Grashuis.We zongen vaak "Een ruis langs de wolken" De gymnastiekzaal vond ik nogal vies ruiken.Naast onze school een R.K. school met nonnen, dat vond ik toen wel heel byzonder.

2005, Yvonne

Het is voor mij niet heel erg ...

Het is voor mij niet heel erg duidelijk meer, maar ik weet dat ik bij Juffrouw de Vin zat en dat ik het spelen niet zo'n leuke bezigheid vond. I.p.v. spelen mocht ik ook nog wel eens rekensommetjes maken :ik vond dat geweldig. Omdat ik een late leerling was zat ik bijna 3 jaar op kleuterschool, dus ik wilde zo langzamerhand wel iets meer dan alleen maar kleuteren. Ook herinner ik mij dat er een grote kachel in die klas stond, waar we heel erg goed voor moesten oppassen, dat we daar onze vingers niet aan brandden.Ik heb eerst nog op de Utrechtsestraat op school gezeten. (Nu is daar de HEMA gevestigd)De Stadsring was toen nog water met een grote brug erover om in de stad te komen. Verder kan ik me nog een zekere Juf Loes herinneren. Zij nam me mee vanaf de Stationsstraat naar de Langebeekstraat; zij kwam zelf met de trein naar Amersfoort.

2005, Deleted
?