Kleuterleidster Opleidingschool

Henry Dunantstraat 4 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterleidster Opleidingschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 145

Op Kleuterleidster Opleidingschool vind je 14 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 104

Samen met Joke Jansen E (teven...

Samen met Joke Jansen E (tevens toen mijn beste vriendin) zaten we op deze school. Veel plezier gehad en een heerlijke tijd. Helaas ben ik na mijn huwelijk naar Brabant verhuist en heb daadoor weinig contact gehouden met collega's Heb enkele jaren als kleuterleidster gewerkt op de KWS kleuterschool aan de Jachtlaan. Enkele jaren in St. Michielsgestel als hoofdleidster. Ben Pedagogiek gaan studeren en sta nu weer na vele omzwervingen voor de kleuters en geniet er met volle teugen van. Ben erg benieuwd of er reacties komen.

2002, Deleted

Fantastische tijd, waar ik jar...

Fantastische tijd, waar ik jarenlang een goede vriendin aan over heb gehouden Inge de Bloois. Veel geleerd, fantastische leraren, mevr. Woudenberg, Mevr. Vos, van tekenen, ben haar naam vergeten. Leuke meiden in onze openbare klas, Ranghild, Ingrid, Karin,allemaal! Toch nooit kleuterleidster geweest, maar dat zal de meesten niet verbazen. Ik zou het fantastisch vinden elkaar ooit weer te zien, wie weet...

2003, Deleted

ik ben in 1973 na het behalen ...

ik ben in 1973 na het behalen van mijm A- akte verhuisd naar zevenhuizen en daar ben ik vanaf 1973 tot nu werkzaam aan de openbare basisschool 't Reigerbos.Achtereenvolgens als kleuterleidster, hoofdleidster, adjunct-directeur en nu als full-time leerkracht van groep 8.

2003, Marjon
?