Kleuterheil

Tilburgseweg in Goirle, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kleuterheil, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kleuterheil foto

Op Kleuterheil vind je 0 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Rode Bietjes leren eten.

Rode Bietjes leren eten. Mijn eerste ervaring met een piano. Kleding van kleuterheil eerste ervaringen met "prikkel" (wol) truien. Leren "prikken" daar en heel veel gespeeld en naar eekhoorntjes gekeken. Volgens mijn moeder sliepen we s'middags een uurtje buiten.

Kleuterheil, 1972

Vreselijke school, moest er verplicht 's morgens bij binnenkomst pap eten, 's middags slapen in de buitenlucht dat was goed voor ons grrrr, met recht een jeugdtrauma.

Vreselijke school, moest er verplicht 's morgens bij binnenkomst pap eten, 's middags slapen in de buitenlucht dat was goed voor ons grrrr, met recht een jeugdtrauma. Weet alleen niet meer wanneer ik daar geweest ben dacht toen ik 2 jaar werd tot mijn 4e jaar.

Kleuterheil, 1963

Ik zat samen met mijn tweelingzus op kleuterheil midden in de winter.

Ik zat samen met mijn tweelingzus op kleuterheil midden in de winter. Wat ik me goed kan heringeren is dat we s'morgens altijd begonnen met warme melk, en dat we tussen de middag buiten moesten slapen.

Kleuterheil, 1959

?