kleinwarnsborn

amsterdamse weg ? in Arnhem, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kleinwarnsborn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kleinwarnsborn foto

Op kleinwarnsborn vind je 0 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dhr.

Dhr. van Aalten(de Ouwe), Juffr.To, Men.Hommel, Men Ab, Men.Piet. Paardekooper de Tuinman enz, enz. Nog heel veel herinneringen

kleinwarnsborn, 1954

Directeur Hommel en meneer Ab staan nog helder voor de geest.

Directeur Hommel en meneer Ab staan nog helder voor de geest. Er was een kokkin die heette Riekje. Kan me de leerlingen: Lex Goudsmit uit Amsterdam, Wouter Lingeman en Woejeng Chen uit Nijmegen herinneren.

kleinwarnsborn, 1967

ahum, IK (en niet mieke gerritsen, peter kars!) was het eerste meisje op deze school, na mij kwam tanneke met wie ik dik bevriend was.

ahum, IK (en niet mieke gerritsen, peter kars!) was het eerste meisje op deze school, na mij kwam tanneke met wie ik dik bevriend was. ik zat in de klas met richard van aggelen, christiaan smits, heb nog nooit zoveel gelachen op een school als op deze, ook nog nooit zoveel op mn flikker gehad trouwens! en werd net zo hard aangepakt als al die onhandelbare jongetjes. geweldige tijd, geweldige herinneringen.

kleinwarnsborn, 1975

?