klein seminarie Stoutenburg

Stoutenburgerlaan 5 in Achterveld, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van klein seminarie Stoutenburg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 21

Op klein seminarie Stoutenburg vind je 1 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 13

Wedstrijden stratego. Monopoly...

Wedstrijden stratego. Monopoly geld met handtekening Jaap Kwaaitaal (waarvoor?). Rondje rennen door bos met Van Ruyven aan de klok.

2004, gerard

Bosrun na ontbijt o.l.v. van R...

Bosrun na ontbijt o.l.v. van Ruyven, de voetbalwedstrijden onderling en tegen "Achterveld", de kapel, de fietstochten voor gymles naar Amersfoort.

2005, Hans

Wat een gouden tijd: 2 klassen...

Wat een gouden tijd: 2 klassen en vier leraren om een jaar lang mee op te trekken. Bergen, vd Meer, Vermeulen en Van Ruijven. Een heel groot bos erachter en alle vrijheid van de wereld. Wat was het daarna een afschuwelijke overgang naar dat massale en donkere Hageveld. Nog net niet in de puberteit en nog helemaal braaf. Slechts een paar keer naar huis (treinkaartje naar Den Haag kostte 3,55). Met de fiets naar de gymles op de "Uienburcht" in Amersfoort. Een klein hokje aan het eind van de gang waarin de piano stond. Een echte monniken-kapel. Geen stromend water op de bovenste verdieping (dus lampetkannen), en weinig waterdruk op de eerste; roestbruin want ter plaatse uit de grond geput.

2005, Deleted
?