Klaas de Vriesschool

Noorderstraat, later Parkstraat in Sappemeer, ( Toon op kaart )

207 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Klaas de Vriesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Klaas de Vriesschool foto

Op Klaas de Vriesschool vind je 35 klassenfoto’s en 207 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Meschendorp, streng, doch rechtvaardig! Juf Steenhuis, later vervangen door Juf Tiemans.

Juf Meschendorp, streng, doch rechtvaardig! Juf Steenhuis, later vervangen door Juf Tiemans. Met Juf Steenhuis heb ik later nog vaak schriftelijk contact gehad, ze was een topper! Ik herinner me de boeiende verhalen van Puk & Muk en Kruimeltje. Meester Gotlieb, kwam om de haverklap met krukken op school, hij mocht graag voetballen! Meester Gooijerd, zat altijd te zwingen in de klas. Veel zingen, erg leuk. Meester Venema, goede herinneringen aan. Meester Kruijer, ook nooit problemen mee gehad, heeft een aardige vrouw, die me nog steeds herkend! Goed van haar! (Trijn)

Klaas de Vriesschool, 1976

ik was blij dat de conservatieve meester Koopman (bijnaam Peter Lorre) verdween en meester Kruijer voor hem in de plaats kwam.

ik was blij dat de conservatieve meester Koopman (bijnaam Peter Lorre) verdween en meester Kruijer voor hem in de plaats kwam.

Klaas de Vriesschool, 1963

Wij hebben de school in gebruik genomen, d.

Wij hebben de school in gebruik genomen, d.w.z. wij waren de eerste groep leerlingen die van de nieuwe locatie aan de Parkstraat gebruik hebben gemaakt. Ik heb een leuke tijd gehad op deze school. Het engste was voor mij ieder geval de musical, ik en optreden NOT!! Verkeersbrigadier in de hoogste klas. Marja, Regina, Otto, Tonnis, Betsie..... meer namen ontbreken. Schoolfoto's moeten er ook zijn, wie heeft ze?

Klaas de Vriesschool, 1974

?