klaas de vries

dwarsstraat 2 4 in Schiedam, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van klaas de vries, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

klaas de vries foto

Op klaas de vries vind je 12 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester grobben en juffrouw van Kemenade.

meester grobben en juffrouw van Kemenade. en de musical meester pennelik die een drankje met ozonwater had uitgevonden. en verder weet ik me nog een paar leuke liedjes te herinneren: mijn favoriet was ... en wat vond ik gisteren, ik vond een trompetje....

klaas de vries, 1969

Meester Grobben die met ons mee ging naar de vijfde en zesde klas en alle meiden en jongens die bij mij in de klas hebben gezeten.

Meester Grobben die met ons mee ging naar de vijfde en zesde klas en alle meiden en jongens die bij mij in de klas hebben gezeten. En natuurlijk het weekje naar Oosterhout met de zesde klas.

klaas de vries, 1969

vanaf klas 3 op deze school gezeten, ik geloof het eerste jaar nog in de Zwartewaalsestraat.

vanaf klas 3 op deze school gezeten, ik geloof het eerste jaar nog in de Zwartewaalsestraat. Laatste jaar klas met weinig jongens : Wijnand Hoppe, Hans Ouwens, Sjef van Schijndelen. Herinner mij Oosterhout nog goed, samen met Comeniusschool geloof ik. Corrie van 't Zelfde kom ik nog wel eens tegen ( elk jaar op het Maasboulevard feest ) Verder later nog wel met Jannie de Wit, Ria van Leeuwen, Carolien Hoogstad op Mavo in de klas gezeten. k punt vanderbijl ad tsjello punt en el

klaas de vries, 1965

?