kinheim leao

hoflanderweg in Beverwijk, ( Toon op kaart )

284 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kinheim leao, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kinheim leao foto

Op kinheim leao vind je 65 klassenfoto’s en 284 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hallo ik ben monique jacobs ik heb geen fijne herinneringen aan deze tijd vooral niet aan meneer staalduinen ik hoop toch in kontakt te komen met andere oud leerlingen.

hallo ik ben monique jacobs ik heb geen fijne herinneringen aan deze tijd vooral niet aan meneer staalduinen ik hoop toch in kontakt te komen met andere oud leerlingen. eventueel een leuke reunie

kinheim leao, 1980

Leuke kleine school, te gekke tijd gehad op de Kinheim ook al kon ik het niet met alle leraren vinden! Zou het leuk vinden als oude klasgenoten mij eens een mailtje zouden sturen.

Leuke kleine school, te gekke tijd gehad op de Kinheim ook al kon ik het niet met alle leraren vinden! Zou het leuk vinden als oude klasgenoten mij eens een mailtje zouden sturen. Ben benieuwd wat er van iedereen geworden is. Ik woon in Duiven (bij Arnhem) sinds 2000.

kinheim leao, 1986

waar zijn mijn oude klasgenoten gebleven en wat is er van ze geworden??? Paul vd Meij, Eric Grapendaal,Liliane Rouwen,Sita Postma,,Camilia Brouwer,Nico Warfemius, enz.

waar zijn mijn oude klasgenoten gebleven en wat is er van ze geworden??? Paul vd Meij, Eric Grapendaal,Liliane Rouwen,Sita Postma,,Camilia Brouwer,Nico Warfemius, enz. enz. Casuutje is al terecht waar is de rest gebleven?? en voor de nog oudere leerlingen of leraren jaaaa ik ben het jongere zusje van Anneke Hollander......(werd me het eerste jaar dagelijks gevraagd op school LOL)

kinheim leao, 1981

?