Kindertehuis St. Godelieve

Doctor Keyzerlaan 5 Goirle in Goirle, ( Toon op kaart )

102 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kindertehuis St. Godelieve, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kindertehuis St. Godelieve foto

Op Kindertehuis St. Godelieve vind je 21 klassenfoto’s en 102 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in Koekoek.

Ik zat in Koekoek. zie ook http://godelieve.net/reunie/reunie2007.html

Kindertehuis St. Godelieve, 1964

Ik heb hier gezeten in de groepen 'filistijnen' en later in de 'witte olifant'.

Ik heb hier gezeten in de groepen 'filistijnen' en later in de 'witte olifant'

Kindertehuis St. Godelieve, 1985

Van augustus tot november 1964 zat ik in huisje "Bambi".

Van augustus tot november 1964 zat ik in huisje "Bambi". Daarna verhuisde ik naar huisje "De Koekoek". Daar woonde ik met Willie Kersten, Elma Möllers, Willie Engelen, Philip Scheel, Paula Wildemans, Madelon van Dun, Hennie Wessel, Leo van den Heuvel, Irene Grevelt, Marion van der Weijden, Ninette Murk en Ronnie in 't Groen. Van de leiding herinner ik me Juf Pauline nog heel duidelijk. Verder waren daar nog Juf Maaike en Juf Ria. Ik herinner me picknicks in de bossen van Gorp en Rovert, daar gingen we naartoe met paard en wagen (het paardje heette Withaar). Ook de reis naar het zomervakantiekamp in een boerderij te Riel ging op die manier. In dat kamp waren we verkleed als Chineesjes. In 2000 ben ik nog eens wezen kijken en alles leek nog net als vroeger (maar wel kleiner!). Ik sprak een verzorgster die me vertelde over een grote renovatie met gedeeltelijke sloop en nieuwbouw. In 2005 en 2006 meerdere keren teruggeweest op het Godelieve-terrein met oud-Godelievenaren.

Kindertehuis St. Godelieve, 1964

?